YK450QT

Az YK széria gépei számos újítást tartalmaznak, annak érdekében, hogy a  kertészeknek,  parkok fenntartóinak, kerttulajdonosoknak  professzionális szintű gépet biztosítsunk, a nagyobb és erősebb gépek technológiáját építettük be a kisebb kapacitású gépekbe is. 

Az YK sorozat rotációs kapáit úgy tervezték, hogy azok még kezdő kertészek számára is könnyen használhatóak legyenek. A nagyobb Yanmar modellekből már ismert  Katana szamurájok inspirálta egyedi kés kialakítás, a csillapított rezgés- és professzionális teljesítményszint  nagyobb hatékonyságot eredményez ebben a kisebb gépben is.


YK SZÉRIA (ENG.)

Könnyeb fordulás


A YK450QT sorozatú modell egy távolságtartó kiegészítővel szerelt, melynek célja a fordulás megkönnyítése. A funkció könnyen kinyitható egy kar segítségével, amely a kezelő kormányra van felszerelve.

Biztonságos használat

A  biztonságos használat  érdekében mindkét új YK sorozatú modell olyan fogantyúval rendelkezik, amely automatikusan leállítja a gép mozgását, ha a kezelő elengedi a gépet.

MOTOR STOP


A kormányon is található motor leállító gomb, így bármilyen helyzetben egyszerűen állítható meg a gép.

 

KATANA kések


A japán szamurájkardok ihlette  ívelt Katana kések használata által  az YK sorozatú modellek könnyen megbirkóznak a legkeményebb  talajjal is, mindezt alacsony  rezgési szinten teljesítik, így a gépkezelő számára nem jelent komoly megterhelést a munka. A kések fordított irányban is felszerelhetők, így a mélyebb talajműveléshez és a nehezebb talajviszonyokhoz is alkalmas a gép-

hívjon minket

Tel: +3629-550-750

írjon nekünk

nyitvatartás

hétfő - csütörtök: 8:00-16:00

péntek: 8:00-14:00

TÖBB MINT 100 ÉVE A VEVŐKÉRT

SZOLGÁLTATÁSAINK

ÜZLET

YANMAR - 1912 óta a gazdálkodás szolgálatában

- kis és nagykereskedés

- gépek értékesítése

- alkatrész értékesítés

- szerviz

HOROSZCOOP KFT.

2220 Vecsés, Széchenyi u. 90

  • Facebook
  • Instagram

YANMAR HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET