top of page

YK650QT

YK450QT_238x238.jpg

Az YK széria gépei számos újítást tartalmaznak. Ez a 6,3 lóerős kompakt kapa az YK sorozat összes előnyét  egyben kínálja, egy kicsit nagyobb teljesítménnyel. Ideális a nehezebb talajokhoz,  könnyen kezelhető,  i-Start funkcióval rendelkezik, amely egy új, könnyített, visszacsapó indító mechanizmus, amely egyharmadával csökkenti az indítással együtt járó erőfeszítést.

A  egy új védőfunkció is beépítésre került, amely abban az esetben védi meg a rotort, amikor nagy mértékben gyomos talajon dolgozik a gép, és problémát jelentenek a beakadó növények.

Comfort_-_i-Start.png

Könnyeb fordulás


A YK450QT sorozatú modell egy távolságtartó kiegészítővel szerelt, melynek célja a fordulás megkönnyítése. A funkció könnyen kinyitható egy kar segítségével, amely a kezelő kormányra van felszerelve.

Biztonságos használat

A  biztonságos használat  érdekében mindkét új YK sorozatú modell olyan fogantyúval rendelkezik, amely automatikusan leállítja a gép mozgását, ha a kezelő elengedi a gépet.

MOTOR STOP


A kormányon is található motor leállító gomb, így bármilyen helyzetben egyszerűen állítható meg a gép.

 

KATANA kések


A japán szamurájkardok ihlette  ívelt Katana kések használata által  az YK sorozatú modellek könnyen megbirkóznak a legkeményebb  talajjal is, mindezt alacsony  rezgési szinten teljesítik, így a gépkezelő számára nem jelent komoly megterhelést a munka. A kések fordított irányban is felszerelhetők, így a mélyebb talajműveléshez és a nehezebb talajviszonyokhoz is alkalmas a gép-

YK450QT_238x238.jpg
bottom of page