YK790MK

Ez a 6,3 lóerős kompakt kapa verhetetlen kombinációját kínálja az erőnek és az agilitásnak. A tengelykapcsoló páratlan irányítást kínál, lehetővé teszi a fék megfelelő oldalra történő behúzását, ezáltal ideálissá teszi azokra a területekre is, ahol kis helyen, kis ívben kell fordulni.

  

Függetlenül attól, hogy egy kisebb városi kert vagy egy tágas vidéki birtok a művelendő terület, az MK790 könnyedén és gazdaságosan megvalósítja a neki szánt munkát.

YK SZÉRIA (ENG.)

TARTÓSSÁG - 
OPTIMÁLIS VÉDELEM
A keskeny váltómű   mindenre kiterjedő védőeszközzel rendelkezik, amely fokozza a kopásállóságot és a hosszabb élettartamot. A cserélhető portömítés tovább javítja a tartósságot és elősegíti a kormánymű élettartamának meghosszabbítását.

Hosszabb élettartam
A levegőbeáramlás szabadon irányítható a szennyeződésekkel és a poros feltételekkel szembeni kiváló védelem mellett, amely  hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket okoz, miközben az olajos légszűrés hosszabb élettartamot eredményez.  

Forgatható kormány
A forgó kormányrúd lehetővé teszi az MK kapák könnyed fordítását és mozgathatóságát. A fogantyút oldalra is lehet mozgatni, hogy a gépkezelőnek ne kelljen  a frissen megmunkált területen lépkednie.

Szuperváltó kar
A szabadalmaztatott Super-Change kar lehetővé teszi a kezelő számára az azonnali  váltást az alacsonyabb és magasabb  fordulatszám között, a tengelykapcsoló kioldása nélkül. 
A forgatható sebességváltó kar lehetővé teszi a kormánymű hatékony  használatát hátramenetben is.

hívjon minket

Tel: +3629-550-750

írjon nekünk

nyitvatartás

hétfő - csütörtök: 8:00-16:00

péntek: 8:00-14:00

TÖBB MINT 100 ÉVE A VEVŐKÉRT

SZOLGÁLTATÁSAINK

ÜZLET

YANMAR - 1912 óta a gazdálkodás szolgálatában

- kis és nagykereskedés

- gépek értékesítése

- alkatrész értékesítés

- szerviz

HOROSZCOOP KFT.

2220 Vecsés, Széchenyi u. 90

  • Facebook
  • Instagram

YANMAR HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET