top of page

MC1210FLD

MC1210_238x238 (1).jpg

A Yanmar Transzporter a leg sokoldalúbb emelő és szállító jármű, amelyet kisebb helyeken vagy nehéz terepen is kiválóan használhat. Szállítani vagy emelni kell valamit? Nem probléma, csak a nagy teljesítményű hidraulikus ollós emelőt használja a megfelelő magasság eléréséhez. Ha billencsként használja, akkor szintén hidraulikus szerkezet biztosítja a munkavégzést.

MC1210_WidePlatform-0016.jpg

Könnyen karbantartható és  kis kibocsátású  OHV benzinmotorral szerelt, mely nagy kompressziós aránnyal, és kiemelkedő teljesítménnyel bír alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. Minimális rezgésszám, könnyű indítás: minden a gépkezelő kényelme érdekében.

ÁLLANDÓ KAPCSOLAT A KEZELŐVEL
A Yanmar MC szállítógépeit hatékony biztonsági kapcsolóval tervezték, amely kioldja és azonnal leállítja a gépet, amikor a fogantyút elengedik. A tengelykapcsoló „hurok-stílusú” fogantyú, kényelmes és ergonómikus kialakítású, mindkét kézzel kezelhető, és elhelyezésének köszönhetően a haladás közben is egyszerűen kezelhető, a tereptárgyak nem okoznak sérülést az oldalra kihelyezett kezelőszervben és a dolgozóban sem. 

SZÉLES PLATFORM
A szállítójármű platójának szélessége könnyen meghosszabbítható, miközben megőrzi a kiváló stabilitást, amely az MC sorozatot híressé tette.

HST váltó
Az MC sorozatú szállítógépek a Yanmar exkluzív HST sebességváltójával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a sebességnek az adott feladathoz vagy alkalmazáshoz való igazítását, miközben sima zökkenőmentes sebességváltást biztosít az optimális kezelői kényelem és a könnyű használat érdekében.

 

HIDRAULIKUS BILLENTÉS
A transzporter kényelmes hidraulikus billenő funkciója révén a nehéz teher lerakodása is hatékony és biztonságos.

 

HIDRAULIKUS EMELÉS
A hidraulikus emelő megkönnyíti a teherautókra, állványokra, munkaasztalokra történő rakodást.

MC1210_HydraulicDump-0034.jpg
MC1210_HydraulicLift-0042.jpg
MC1210_238x238 (1).jpg
bottom of page