MC1210FLD

A Yanmar Transzporter a leg sokoldalúbb emelő és szállító jármű, amelyet kisebb helyeken vagy nehéz terepen is kiválóan használhat. Szállítani vagy emelni kell valamit? Nem probléma, csak a nagy teljesítményű hidraulikus ollós emelőt használja a megfelelő magasság eléréséhez. Ha billencsként használja, akkor szintén hidraulikus szerkezet biztosítja a munkavégzést.

Könnyen karbantartható és  kis kibocsátású  OHV benzinmotorral szerelt, mely nagy kompressziós aránnyal, és kiemelkedő teljesítménnyel bír alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. Minimális rezgésszám, könnyű indítás: minden a gépkezelő kényelme érdekében.

ÁLLANDÓ KAPCSOLAT A KEZELŐVEL
A Yanmar MC szállítógépeit hatékony biztonsági kapcsolóval tervezték, amely kioldja és azonnal leállítja a gépet, amikor a fogantyút elengedik. A tengelykapcsoló „hurok-stílusú” fogantyú, kényelmes és ergonómikus kialakítású, mindkét kézzel kezelhető, és elhelyezésének köszönhetően a haladás közben is egyszerűen kezelhető, a tereptárgyak nem okoznak sérülést az oldalra kihelyezett kezelőszervben és a dolgozóban sem. 

SZÉLES PLATFORM
A szállítójármű platójának szélessége könnyen meghosszabbítható, miközben megőrzi a kiváló stabilitást, amely az MC sorozatot híressé tette.

HST váltó
Az MC sorozatú szállítógépek a Yanmar exkluzív HST sebességváltójával vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a sebességnek az adott feladathoz vagy alkalmazáshoz való igazítását, miközben sima zökkenőmentes sebességváltást biztosít az optimális kezelői kényelem és a könnyű használat érdekében.

 

HIDRAULIKUS BILLENTÉS
A transzporter kényelmes hidraulikus billenő funkciója révén a nehéz teher lerakodása is hatékony és biztonságos.

 

HIDRAULIKUS EMELÉS
A hidraulikus emelő megkönnyíti a teherautókra, állványokra, munkaasztalokra történő rakodást.

hívjon minket

Tel: +3629-550-750

írjon nekünk

nyitvatartás

hétfő - csütörtök: 8:00-16:00

péntek: 8:00-14:00

TÖBB MINT 100 ÉVE A VEVŐKÉRT

SZOLGÁLTATÁSAINK

ÜZLET

YANMAR - 1912 óta a gazdálkodás szolgálatában

- kis és nagykereskedés

- gépek értékesítése

- alkatrész értékesítés

- szerviz

HOROSZCOOP KFT.

2220 Vecsés, Széchenyi u. 90

  • Facebook
  • Instagram

YANMAR HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET