YM359,A,R

Az YM3 széria mechanikus váltóval szerelt változata. A traktorban a kapcsolható 4WD, a GPS alapú SMARTASSIST rendszer is megtalálható, méreteit és erejét tekintve bármely munkára, bármilyen nehéz terepen is alkalmas. 

YM3 SZÉRIA (ENG.)

A Yanmar az új YM3 sorozatú kompakt haszongépjárművek bevezetésével reagált az ügyfelek igényeire. A 47–60 lóerőtartományban működő új modellek - YM347 és YM359 - kiegészítik a vállalat meglévő YT3 sorozatát, céljuk, hogy a márkához kapcsolódó megszokott minőséget és funkciókat biztosítsák elérhető áron. A két új modell tervezése az ügyfelekkel és a felhasználókkal folytatott átfogó kutatás és konzultáció eredménye. 

MEGFIGYELŐ-RENDSZER


Az YM347 és az YM359 traktorok a Yanmar SMARTASSIST Remote (SA-R) felszereltséggel is kaphatók. Ez a rendszer lehetővé teszi a tulajdonosoknak és az üzemeltetőknek, hogy számítógépük vagy okostelefonjuk segítségével egy külön alkalmazáson keresztül figyeljék a traktor állapotát és helyét.

A rendszer riasztásokat és értesítéseket generál, ha a működési paramétereket túllépik, elősegítve a karbantartást és csökkentve az állásidőt. A Yanmar SMARTASSIST rendszere a hatékonyság növelése érdekében a munkaműveletek megtervezésében is segít.

A két új modellt egy hatalmas és terepen bevált Stage V Yanmar direkt befecskendezésű TNV Common Rail motor üzemelteti, amely fejlett elektronikusan vezérelt befecskendezéssel  optimalizálja az üzemanyag égést. Ez a kombináció csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és az üzemeltetési költségeket, valamint növeli a motor üzembiztonságát még keményebb vontatási alkalmazások esetén is, így nő a termelékenység. A motor egy szinkronizált 12 x 12 sebességváltóval szerelt, a két- vagy négykerék-meghajtást egy  egyszerű karral lehet kiválasztani.  Az 50 literes üzemanyag-tartály megfelelő méretű a hosszabb munkafolyamatokhoz is, a reteszelő üzemanyag kupak megvédi a megmaradt üzemanyagot.

hívjon minket

Tel: +3629-550-750

írjon nekünk

nyitvatartás

hétfő - csütörtök: 8:00-16:00

péntek: 8:00-14:00

TÖBB MINT 100 ÉVE A VEVŐKÉRT

SZOLGÁLTATÁSAINK

ÜZLET

YANMAR - 1912 óta a gazdálkodás szolgálatában

- kis és nagykereskedés

- gépek értékesítése

- alkatrész értékesítés

- szerviz

HOROSZCOOP KFT.

2220 Vecsés, Széchenyi u. 90

  • Facebook
  • Instagram

YANMAR HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET