top of page
HC_LOGO_jpeg.jpg

A MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET:

Az 1989-ben 100%-os Magyar tulajdonnal alakult HOROSZCOOP Külkereskedelmi Képviseleti Kft. számos, a saját területén világelsők között számon tartott multinacionális gyártót képvisel Magyarországon. A társaság fő profilja a szerződött gyárak termékeinek kizárólagos értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása és a technikai információs háttér biztosítása. Japán, német és amerikai piacokon kapcsolatokkal rendelkezünk speciális gépek és alkatrészek beszerzéséhez. Tevékenységünk megbízhatóságának biztosítása érdekében 1996-ban bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet azóta is működtetünk. Cégünket a világ egyik legelismertebb auditora, a TÜV-CERT minősíti. Cégünk tagja a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének. Cégünk 20. évfordulójára 2009-ben elkészült új épületünkbe 2010 júniusában költöztünk be.

A vevők jobb kiszolgálását, az országos lefedettséget három saját telephely, Budapest, Hódmezővásárhely és Tiszaújváros biztosítja. Az elmúlt 3 évben megbízó cégeink az általunk végzett munkával való megelégedésüket azzal fejezték ki, hogy megbíztak a kelet-európai régió országaiban való értékesítés kiépítésével. Az elmúlt évek során céget alapítottunk: Romániában (Cluj-Napoca) – S.C. Motor Force Impex SRL, (1997) Szlovéniában (Ljubljana) - Horoszcoop d.o.o, (1999) Szerbiában (Zenta) - Horoszcoop d.o.o. (2000)

img_site-logo_01.png
full-logo-2.png

YANMAR BRAND 

A több mint 100 éves történelemmel rendelkező Yanmar  vállalat célja, hogy hozzájáruljon a fenntartható társadalomhoz azáltal, hogy minőségi technológiákat, megoldásokat és termékeket szállít az élelmiszer-előállításhoz és az energiaátalakításhoz minden alapvető területen.

MÁRKAJELZÉS (FLYING-Y)

a cég "YANMAR" neve egy szitakötő szárnyainak szimbolikus ábrázolásából származik ("oni-yanma"), amely a bőséges betakarítás japán szimbóluma. Egy olyan vállalatot jelképez, amely készen áll bármely technológiai újításra az elkövetkező 100 évben. A vörös szín  az úttörő szellemet, dacolást, szenvedélyt, napfényt és bőséget szimbolizálja.

MÁRKA LOGÓ TÍPUSA

Vállalati márka: 1952-ben született a YANMAR Csoport általános logója, amely a vállalat nevének a római ábécé betűkkel történő írása alapján történik: „YANMAR”. A jelenlegi logót 1993-ban hozták létre, miután számos változtatást hajtottak végre az idő folyamán.

A CÉGNÉV EREDETE

A "YANMAR" védjegyet 1921-ben hozták létre. A név a "yanma tonbo" szitakötő (a "oni-yanma" és "gin-yanma" általános neve), a szitakötő a király és a gazdagság szimbólumának kombinációja az alapító, a Magokichi Yamaoka nevének  "Yama" rövidítésével.

bottom of page