top of page

YANMAR MOTOROK - SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ

SZOLGÁLTATÁS

Amikor megvásárol egy Yanmar dízelmotort, vagy egy  Yanmar motoros gépet, akkor azzal egy olyan megbízható eszköz tulajdonosává válik, amelyhez világszinten áll rendelkezésre a szerviz és alkatrész szolgáltatás. 

A YANMAR SZOLGÁLTATÁSI HÁLÓZAT VILÁGSZERTE

Az első osztályú Yanmar alkatrészek és szervizek bárhol elérhetők  a világban, így akár a külföldön vásárolt gépeit gond nélkül szervizelheti Magyarországon, de az itt vásárolt gépekhez is kap alkatrészt bárhol a világban. A YANMAR disztribútorok és kereskedők nemzetközi hálózata alaposan képzett és teljesen felszerelt. Az Ön kényelme érdekében a Yanmar értékesítési és szolgáltatási hálózatát a világ több mint 130 országában megtalálja.

1500 YANMAR SZERVIZPONT EURÓPÁBAN

Európában egy hatalmas hálózat működik, amely több mint 1.500 Yanmar disztribútort és viszonteladót foglal magában. A kereskedő hálózat célja, hogy mélyreható tanácsokkal, gyakorlati segítséggel és eredeti Yanmar alkatrészek teljes választékával segítsék Önt. 

A magyarországi kereskedő és szerviz partnerek, valamint alkatrészek ügyében vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! A Horoszcoop Kft, és viszonteladó, valamint szerviz partnerei készséggel állnak rendelkezésére.

0ytYT347-06.png

SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ ELLÁTÁS BÁRMELY YANMAR MOTORHOZ

Legyen bármilyen Yanmar motorja, cégünk vállalja annak javítását, karbantartását és alkatrészellátását! 

GYÁRI YANMAR ALKATRÉSZ

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és rendelje meg a szükséges alkatrészeket! 

Alkatrész rendelés menete:

Írjon nekünk! 

Kollégáink értesítik Önt az alkatrész áráról és a szállítási határidőről. Amennyiben elfogadja az ajánlatot, akkor véglegesítjük a rendelést! 

HIVATALOS MÁRKASZERVIZ

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és ismertesse a megoldandó problémát!

Kollégáink keresni fogják és ismertetik a lehetőségeket, árakat. Rugalmas probléma kezelés, professzionális szervizcsapat, mérnöki háttér áll a rendelkezésére, hogy Yanmar motorja a legjobb kezekben keljen új életre!

Mire van szüksége?

Köszönjük az üzenetét! Hamarosan válaszolunk!

bottom of page