SZOLGÁLTATÁS

Amikor megvásárol egy Yanmar dízelmotort, vagy egy  Yanmar motoros gépet, akkor azzal egy olyan megbízható eszköz tulajdonosává válik, amelyhez világszinten áll rendelkezésre a szerviz és alkatrész szolgáltatás. 

A YANMAR SZOLGÁLTATÁSI HÁLÓZAT VILÁGSZERTE

Az első osztályú Yanmar alkatrészek és szervizek bárhol elérhetők  a világban, így akár a külföldön vásárolt gépeit gond nélkül szervizelheti Magyarországon, de az itt vásárolt gépekhez is kap alkatrészt bárhol a világban. A YANMAR disztribútorok és kereskedők nemzetközi hálózata alaposan képzett és teljesen felszerelt. Az Ön kényelme érdekében a Yanmar értékesítési és szolgáltatási hálózatát a világ több mint 130 országában megtalálja.

1500 YANMAR SZERVIZPONT EURÓPÁBAN

Európában egy hatalmas hálózat működik, amely több mint 1.500 Yanmar disztribútort és viszonteladót foglal magában. A kereskedő hálózat célja, hogy mélyreható tanácsokkal, gyakorlati segítséggel és eredeti Yanmar alkatrészek teljes választékával segítsék Önt. 

A magyarországi kereskedő és szerviz partnerek, valamint alkatrészek ügyében vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! A Horoszcoop Kft, és viszonteladó, valamint szerviz partnerei készséggel állnak rendelkezésére.

hívjon minket

Tel: +3629-550-750

írjon nekünk

nyitvatartás

hétfő - csütörtök: 8:00-16:00

péntek: 8:00-14:00

TÖBB MINT 100 ÉVE A VEVŐKÉRT

SZOLGÁLTATÁSAINK

ÜZLET

YANMAR - 1912 óta a gazdálkodás szolgálatában

- kis és nagykereskedés

- gépek értékesítése

- alkatrész értékesítés

- szerviz

HOROSZCOOP KFT.

2220 Vecsés, Széchenyi u. 90

  • Facebook
  • Instagram

YANMAR HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET