top of page

SA424, R

SA424R_238x238.jpg

A kis méret egy erős gépet takar: a Yanmar SA424 kemény munkára készült,  a legnehezebb terepeken is elboldogul. Kompakt   karosszériája lehetővé teszi, hogy kis helyeken is hatékonyan dolgozzon, kihívásokkal teli terepen való használatra tervezték! A magasabb felépítés, és  terepre kialakított gumiabroncs-csomag minden körülmények között elősegíti a munkát.

KÉNYELEM


Az SA sorozatú kompakt traktorokban a fülke nem csupán egy kényelmes, jól védett és biztonságos menedék, de minden kezelőszerv könnyen elérhető és kézre áll.

A kezelő kényelmét szolgálja az elkülönített motor, egy olyan műszaki megoldás,  amely minimalizálja a zajt és a rezgést a kezelőtérben.


A kényelmesen elhelyezett töltősapkán keresztül könnyedén tölthető fel a 23 literes tank, amelynek mérete a takarékos fogyasztással kombinálva maximalizálja a termelékenységet és minimalizálja az állásidőt.

A precízen megépített és beállított motor és sebességváltó biztosítja az SA sorozatú kompakt traktorok csendes működését.

Kényelmes lépcső - a kezelő kényelme a megbízhatóság mellett a legfőbb szempontja a Yanmar gyárnak. Ennek fényében, gondosan kiszámított helyre, a legkényelmesebb fel- és leszállást biztosító lépcső került beszerelésre.

.

SA424_Deluxe_Seat-0255.jpg


Az ergonomikus kialakítású kormánykerék kiváló és érzékeny gépvezérlést biztosít a kezelőnek,az EU által akkreditált, összecsukható kartámaszokkal ellátott, függesztett ülés, magassága és helyzete  állítható, hogy az optimális üzemeltetési kényelmet biztosítsa akár egy hosszú munkanapra is.

SA424_EasyStepIn-0197.jpg


A nagyméretű - megvilágított digitális kijelzőpanel biztosítja, hogy a kezelő tisztában legyen az összes kulcsfontosságú működési funkcióval, miközben a digitális mérőműszer pontosan figyeli az üzemanyag-fogyasztást és az üzemanyagszintet is.

SA424_Spacious_Operator_Area-0298.jpg

A Yanmar az előremutató jövőképét fenntartva az SA sorozatú kompakt traktorokat üzemanyag-hatékony és környezetbarát dízelmotorokkal építi úgy, hogy példátlan teljesítmény mellett gazdaságosak is legyenek. A Yanmar SA424-t egy üzemanyag takarékos és a szabványoknak megfelelő kis káros anyag kibocsátású  Yanmar-motor hajtja meg, amely 19 kW-teljesítményt  3000 fordulat / perc  mellett ad le,  ehhez párosul a 24 km / h maximális sebesség . A 23 literes üzemanyag-tank által a lehető legritkábban kell szüneteltetni a munkát üzemanyag tankolás miatt. 
 

A Yanmar az összes fő hajtómű-alkatrészt - a motort, a sebességváltót és a tengelyeket - házon belül - magának gyártja. A Performance Link Technology ™ -lényege, hogy az egymáshoz - egyszerre készülő alkatrészek egy olyan megbízható technológiát képviselnek, melyek a gördülékeny és zökkenőmentes működés mellett maximalizálják a teljesítmény - és gazdaságos üzemeltetés optimális arányát.

SA2213TNV88F_master-5.jpg
SA424_4WheelDrive-0171.jpg
SA424_Control_Valve-0224.jpg

Kapcsolható 4WD


A mechanikusan bekapcsolható négykerék-meghajtás kiváló teljesítményt nyújt még a legnehezebb talajviszonyok között is, maximális vontatási erőt biztosít a nehéz homlokrakodó  és bármely más munkaeszköz alkalmazásakor is. 

 

HIDRAULIKUS KORMÁNYZÁS


A könnyű kormányzás megkönnyíti a SA kompakt traktorok irányítását, és minimalizálja a gépkezelő fizikai igénybevételét.

4 ÁLLÁSÚ JOYSTICK 


Az összes munkaeszköz-adapter vezérlése egyetlen joystickkal történik, amelyet egy 4-helyzetű vezérlőszelep működtet. Ez  megkönnyíti a munkaeszközök használatát és irányítását.

PEDÁLOK
 

Egy pár egymás mellett álló hidrosztatikus lábpedállal váltható az előre- és hátrameneti sebesség.

SA424_Radiator-0264.jpg
SA424_3point_hitch-0152.jpg

KARBANTARTÁS

 

A Yanmar motorokat hosszabb karbantartási intervallumok biztosítására tervezték. Ha azonban karbantartási munkákra van szükség, akkor ezek a feladatok rendkívül egyszerűen elvégezhetők.

Könnyen nyitható motortető:

Az egy darabból álló polikarbonát burkolatnak köszönhetően a kulcsfontosságú karbantartási pontokhoz való hozzáférés jelentősen egyszerűsödik. Ezen felül az összes szervizpont az egy oldalon van a kényelem és a hozzáférhetőség érdekében.


Az  radiátor  elhelyezése a hosszú élettartam alapja, optimális motorhűtést biztosít, és védett a szennyeződés bejutása ellen.

Könnyen kezelhető 3-pontos csatlakozás az adapterekhez.

SA424_plastichood-0119.jpg
bottom of page