top of page

YK890MK

YK890MK_238x238.jpg


A 7 lóerős YK890MK kapa  a Yanmar termékcsalád legerősebb multifunkciós rotációs gépe. Kemény és tartós, mégis rendkívül felhasználóbarát,  „Super-Change” karral szerelt, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes sebességváltást a tengelykapcsoló kioldása nélkül, így ideális vegyes talajhoz, ahol hirtelen terhelésváltozások is gyakorta bekövetkeznek.

A gép kardántengellyel szerelt, amely lehetővé teszi kiegészítő munkaeszközök csatlakoztatását.

 

A kerti gépeknél mindig fontos szempont a könnyű karbantartás. A légszűrő élettartamának meghosszabbítása érdekében a levegőbeszívás irányítható  és az  alapkivitelben is cserélhető porálló tömítés is biztosítja a gép sok évig tartó megbízható működését.

TARTÓSSÁG - 
OPTIMÁLIS VÉDELEM
A keskeny váltómű   mindenre kiterjedő védőeszközzel rendelkezik, amely fokozza a kopásállóságot és a hosszabb élettartamot. A cserélhető portömítés tovább javítja a tartósságot és elősegíti a kormánymű élettartamának meghosszabbítását.

Hosszabb élettartam
A levegőbeáramlás szabadon irányítható a szennyeződésekkel és a poros feltételekkel szembeni kiváló védelem mellett, amely  hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket okoz, miközben az olajos légszűrés hosszabb élettartamot eredményez.  

Forgatható kormány
A forgó kormányrúd lehetővé teszi az MK kapák könnyed fordítását és mozgathatóságát. A fogantyút oldalra is lehet mozgatni, hogy a gépkezelőnek ne kelljen  a frissen megmunkált területen lépkednie.

Szuperváltó kar
A szabadalmaztatott Super-Change kar lehetővé teszi a kezelő számára az azonnali  váltást az alacsonyabb és magasabb  fordulatszám között, a tengelykapcsoló kioldása nélkül. 
A forgatható sebességváltó kar lehetővé teszi a kormánymű hatékony  használatát hátramenetben is.

bottom of page