top of page

YT235, R

YT235R_238x238.jpg

A Yanmarnál felismerték, hogy ezen kategória vásárlói, optimális vezetői kényelmet; könnyű karbantarthatóságot,  és sokoldalúságot várnak el. Az új YT2 traktorok tervezése folyamán ezen igények kielégítése volt az elsődleges cél. Az új modellek tartós motorral szereltek, nehéz terepen, de városi körülmények között is kiválóan helyt állnak, így a gazdaságok mellett a parkokban, közterületeken is maximális teljesítmény - gazdaságosság aránnyal üzemeltethetők.

YT2_comfort.jpg

Az YT2 traktorok kabinját úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és védelmet biztosítson, elkülönítve a vezetőt a zajtól, a portól és az elemektől.

A fülke zajszintje 85 dB (A) alatt marad, a sík kabin padlónak köszönhetően megfelelő méretű helye van a gépkezelőnek, így  kényelmes munkakörnyezetben dolgozhat.


A nagyméretű - megvilágított digitális kijelzőpanel biztosítja, hogy a kezelő tisztában legyen az összes kulcsfontosságú működési funkcióval, miközben a digitális mérőműszer pontosan figyeli az üzemanyag-fogyasztást és az üzemanyagszintet is.

MOTOR JELLEMZŐK
 

- Üzemanyag-befecskendezés finoman hangolt elektronikus vezérléssel

- Hűtött EGR a nitrogén-oxid kibocsátás csökkentésére

 

- Dízel részecskeszűrő a kipufogógáz részecskéinek begyűjtésére

 

- Hidrosztatikus sebességváltó a sima változásokhoz a teljes sebességtartományban

-  6000 órás karbantartási időintervallum

YT2_Engine_common_rail.jpg

A Yanmar az összes fő hajtómű-alkatrészt - a motort, a sebességváltót és a tengelyeket - házon belül - magának gyártja. A Performance Link Technology ™ -lényege, hogy az egymáshoz - egyszerre készülő alkatrészek egy olyan megbízható technológiát képviselnek, melyek a gördülékeny és zökkenőmentes működés mellett maximalizálják a teljesítmény - és gazdaságos üzemeltetés optimális arányát.

2WD - 4WD

Az egy gombnyomással be- és kikapcsolható négy-kerék-meghajtás kiváló teljesítményt nyújt még a legnehezebb talajviszonyok között is, maximális vontatási erőt biztosít a nehéz homlokrakodó  és bármely más munkaeszköz alkalmazásakor is. 

REJTETT ERŐTARTALÉKOK

Az YT modellek hátsó emelési kapacitása 1350Kg, amely kiemelkedő érték a traktor méretéhez és súlyához képest.

YT2_Enhanced_performance.jpg
bottom of page